Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1970-es évek, Lakatos utca az Üllői útnál, 18. kerület

További információk a képhez

1970-es évek, Lakatos utca az Üllői útnál. És itt az OTP reklám.
Erdély Miklós reklámmozaikja valószínűleg az 1970-es években készült. "Városképileg" meghatározó alkotása volt ez Pestlszentőrincnek, amit sokan megcsodálhattak nap, mint nap az 50-es villamosról. 2004-ben hungarocellel letakarták és bevakolták, így jelenleg már nem látható.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1953-tól Lakatos utca, 1932-től Szent István király út
  • Forrás: Budapest a múltban Facebook csoport, www.kozterkep.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©