Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1890-es évek Kerepesi (Rákóczi) út, 7., és 8. kerület

További információk a képhez

1890-es évek Kerepesi (Rákóczi) út kockakövesen a Keleti pályaudvar felé nézve. Nagyjából a Csokonai utcától. A lóvasút még természetesen balra-előre halad az út szélén sorakozó gázlámpák mellett....A lóvasút fölött az 1895-ben épült Metropol szálló felfedezhető. A háttérben a Keleti pályaudvar.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1906-tól Rákóczi út , Korábban Kerepesi út
  • Forrás: pinterest.com
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©