Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1970 Erzsébet híd, 5. kerület

További információk a képhez

1970. Az Erzsébet híd pesti hídfője. Néhány ritka, hatszög alakú köztéri virágtartóval. Háttal egy Warsawa. A Bengáli (a nagyító funkciót használva) jól láthatóan 68-as, Ikarus 556-os, vagy  Ikarus 620-as, 19-es, 8-as, vagy 89-es járatszámmal. A háttérben a vörös villa . A közvilágítás az eredeti. A csúcspont-a magam részéről- természetesen a csibilámpa!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1964. november 21- től Erzsébet híd
  • Forrás: Fortepan.hu (75625)
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©