Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1930-as évek, Berlini (Nyugati) tér, 6. kerület

További információk a képhez

1930-as évek. A Berlini (nyugati) téren az osztott szélvédős, Beszkárt festésű, középen nyitott peronú, 6-os villamos, (ami ekkor már felsőszedős) halad természetesen balra előre a Nyugati pályaudvar felé a kockaköves úton.
Jobboldalt a híres-hírhedt: Ilkovics! Előtte pedig a szintén híres "Banán-sziget". Ennek fő felülete a MODIANO cigarettát reklámozza.
Az autók megfejtését ez esetben is a "Nagyérdemű"-re hárítanám tisztelettel.
Ja és még egy fontos dolog: délután 2 óra tíz perc van.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Nyugati tér, Marx tér, Berlini tér
  • Forrás: Budapestmania.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©