Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1959, Blaha Lujza tér és a Rákóczi út a Nagykörútnál, 8. és 7. kerület

További információk a képhez

1959, Blaha Lujza tér a Nagykörútnál. Jobbra a 44-es autóbusz a Nemzeti Színház oldalában lévő megállójában. Balra, a Nagykörút túloldalán a Pesti Hazai Első Takarékpénztár Erzsébet körúti palotájaJobbra a Nemzeti színház. No de van itt még csibilámpa, 45-ös járatszámú középperonos villamos, rendőrbódé, fém szemétgyűjtő, stb., stb..

Jelenlegi és régebbi nevei:

1920-tól Blaha Lujza tér, 1906-tól Rákóczi út, Korábban Kerepesi út
  • Forrás: Fortepan.hu (251232), SZERZŐ Domonkos Endre
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©