Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1964, Margit híd a szigeti lejárónál, 13. kerület

További információk a képhez

1964, Margit híd a szigeti lejárónál. A háttérben a mai Képviselői Irodaház ("Fehér Ház"). Ugyan itt nem látszik a 6-os járatszámú miléte. De a homlokzatán fellelhető háromszög  elárulja, hogy ez egy FAÜ csuklós autóbusz. A motorosoknak ekkor még nem volt kötelező a bukósisak. A közlekedést irányító fényjelző készüléket még maga a rendőr vezényli.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1876-tól Margit híd
  • Forrás: Fortepan.hu (22552), ADOMÁNYOZÓ: MAGYAR RENDŐR
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©