Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1982, Laborc utca, 3. kerület

További információk a képhez

1982, Laborc utca és itt egy motoros-találkozó. Nekem akkor már éppen volt egy MZ 125-ösöm, de erről az összejövetelről nem igazán tudok semmit. De a Tisztelt látogatók közül bizonyára többen...!
A háttérben a RADELKIS székház. Korábban RADELKIS Elektrokémiai Műszergyártó Szövetkezet. 
1995-ben a telephely az ERICSON Magyarország kft tulajdonába került.
Manapság: a Mediso kft. tulajdonában van.
A Fonógép-gyár volt ettől néhány száz méterre. Jómagam eme gyár focicsapatában értem el a bajnoki címet 1975-ben, kiváló labdarúgó társaimmal egyetemben. Szeretném, ha jelentkeznének!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1953-tól Laborc utca
  • Forrás: Fortepan.hu (22499), orig: IMRE
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©